Alianța Franceză din Moldova vă informează

Doriți să continuați studiile superioare în Franţa, să ştiți la ce ajutoare puteți pretinde, să cunoașteți ultimele noutăţi în domeniul învăţământului superior şi al formărilor în Franţa, să obțineți informaţii utile pentru plecări sau sejururi, Alianţa Franceză din Moldova vă recomandă să consultați rubrica "CampusFrance" de pe site-ul său Internet.
- 

- 
Toate informațiile sunt disponibile în trei limbi : franceză, română și rusă.
- 

- 
Alianța Franceză din Moldova, este de asemenea și un spațiu CampusFrance acreditat care vă găzduiește în cadrul mediatecii sale.
- 

- 
Alianța Franceză este operatorul agenției CampusFrance în Moldova.
- 

- 
Silvia UNCU, mediatecară și animatoare a Spațiului CampusFrance vă orientează și vă ajută în căutarea dvoastră. Pierric BLETTERY, însărcinat cu misiunea lingvistică a Alianței Franceze și corespondent CampusFrance în Moldova este, de asemenea, la dispoziția dvoastră pentru a vă răspunde la întrebările cu privire la studiile în Franța.
- 

- 
Nu ezitați să-i contactați și să consultați spațiul CampusFrance din cadrul mediatecii.
- 

- 
Pentru orice întrebare cu privire la acordarea burselor Guvernului francez, puteți de asemenea să vă adresați la Secretariatul General al Serviciului de Cooperare și Acțiune Culturală al Ambasadei Franței, Adrien ALBOUY.

Dernière modification : 09/11/2010

Haut de page