Concurs cooperare decentralizată și dezvoltare locală

Ambasada Franței, Agenția Universitară a Francofoniei și partenerii lor lansează un nou concurs 2018-2019 pentru proiecte ce susțin dezvoltarea locală și cooperarea decentralizată Franța-Moldova.

Prezentul concurs de proiecte se situiază în continuitatea Forumului Cooperare decentralizată Franța-Moldova, organizat în 2016 la Costești și în 2017 la Chișinău, precum și a celor trei ediții ale Forumului Urbanism și Patrimoniu, care au avut loc la Chișinău în 2016, 2017 și 2018.

El vizează asocierea autorităților locale ale ambelor țări și a partenerilor lor (societatea civilă, ONG, universități și licee, agenți economici, alții), pentru realizarea unor proiecte comune.
Toate detaliile aici : https://bit.ly/2LGgPjp

În 2017, șapte proiecte au fost susținute de Ambasada Franței în Moldova, Ministerul francez al Europei și a Afacerilor externe și biroul regional al Agenției Universitare a Francofoniei.

La 4 și 5 octombrie 2018, la Chișinău se va desfășura cea de-a treia ediție a Forumului Cooperare descentralizată Franța-Moldova și dezvoltarea locală.

Ultima actualizare pe 3 august 2018