Vizita grupului de prietenie din Senatul Francez (16-20 septembrie 2014)

JPEG

O delegaţie a grupului de prietenie din Senatul francez, condusă de Dna Josette Durrieu, Senatoarea din Hautes-Pyrénées, va efectua, săptămîna aceasta, o vizită în Moldova la invitaţia Parlamentului Republicii Moldova.

Această vizită demonstrează încă o dată interesul şi sprijinul Franţei acordat Moldovei, după vizita din aprilie curent a grupului de prietenie al Adunării Naţionale şi a dlui Laurent Fabius Ministrul Afacerilor Externe şi Dezvoltării Internaţionale al Franţei, vizita oficială din iunie a Prim ministrului Iurie Leancă efectuată în Franţa, şi participarea dlui Harlem Désir, Secretarul de Stat pentru Afaceri Europene, la reuniunea grupului de Prieteni ai Moldovei organizată pe data de 1 septembrie, la Chişinău.

Dna Durrieu este prietenă a Moldovei de mai mult de 20 de ani, pe parcursul cărora şi-a stabilit aici numeroase contacte şi relaţii de prietenie. Suntem siguri că reîntoarcerea ei va bucura prietenii pe care-i are în Moldova.

Delegaţia va fi compusă de asemenea de Dl Patrice Gélard, Senator din Seine-Maritime şi Dl Jean-Claude Frécon, Senator din Loire.

Dernière modification : 29/12/2017

Haut de page